Omletas pitoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Omletas pitoje

Omletas - vienas garsiausių prancūzų virtuvės patiekalų, kurį pamėgo visas pasaulis. Jame yra žolelių, kumpio, dešros, sūrių, daržovių ir žuvies. Omletas lavaše - puikus maistingų pusryčių ar vakarienės pasirinkimas. Dėl dešros ir sūrio patiekalas yra ypač maistingas ir aromatingas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas pitoje Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Omletas pitoje Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Omletas pitoje Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, tarkuotą sūrį ir dešrą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Omletas pitoje Žingsnis 4
Omleto masę išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Omletas pitoje Žingsnis 5
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Ant keptuvės dėkite išskobtą pitą ir atsargiai supilkite omleto mišinį į keptuvės vidurį.

Žingsnis 6

Omletas pitoje Žingsnis 6
Suvyniokite pitą į voką ir įkaitinkite keptuvę.

Žingsnis 7

Omletas pitoje Žingsnis 7
Kepkite omletą pitoje, kol iškeps, 20-25 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos