Omletas pitoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Omletas pitoje

Omletas - vienas garsiausių prancūzų virtuvės patiekalų, kurį pamėgo visas pasaulis. Jame yra žolelių, kumpio, dešros, sūrių, daržovių ir žuvies. Omletas lavaše - puikus maistingų pusryčių ar vakarienės pasirinkimas. Dėl dešros ir sūrio patiekalas yra ypač maistingas ir aromatingas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Omletas pitoje Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Omletas pitoje Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Omletas pitoje Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, tarkuotą sūrį ir dešrą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Omletas pitoje Žingsnis 4
Omleto masę išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Omletas pitoje Žingsnis 5
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Ant keptuvės dėkite išskobtą pitą ir atsargiai supilkite omleto mišinį į keptuvės vidurį.

Žingsnis 6

Omletas pitoje Žingsnis 6
Suvyniokite pitą į voką ir įkaitinkite keptuvę.

Žingsnis 7

Omletas pitoje Žingsnis 7
Kepkite omletą pitoje, kol iškeps, 20-25 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos