Publikavimo data: 2024-03-24
Omletas pitoje
Omletas - vienas garsiausių prancūzų virtuvės patiekalų, kurį pamėgo visas pasaulis. Jame yra žolelių, kumpio, dešros, sūrių, daržovių ir žuvies. Omletas lavaše - puikus maistingų pusryčių ar vakarienės pasirinkimas. Dėl dešros ir sūrio patiekalas yra ypač maistingas ir aromatingas.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, tarkuotą sūrį ir dešrą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Omleto masę išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Ant keptuvės dėkite išskobtą pitą ir atsargiai supilkite omleto mišinį į keptuvės vidurį.
Žingsnis 6
Suvyniokite pitą į voką ir įkaitinkite keptuvę.
Žingsnis 7
Kepkite omletą pitoje, kol iškeps, 20-25 minutes ant silpnos ugnies.
Kategorijos