Publikavimo data: 2024-03-29
Omletas su Adygėjos sūriu ir lengvai sūdyta lašiša
Lengvi, greiti, o svarbiausia - sotūs ir sveiki pusryčiai, kurie suteiks naudingų medžiagų atsargų ir energijos pliūpsnį. Švelnus omletas, lašišos filė ir Adygėjos sūris sukuria nepakartojamą skonių derinį, kurį papildo aštrūs pomidorai.
Žingsnis 1
Pomidorų odelėje padarykite kelis įpjovimus. Pomidorą minutę užpilkite verdančiu vandeniu ir nuimkite odelę.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą porcijomis.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite griežinėliais, pašalinkite sėklas ir minkštimo perteklių.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 6
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite sojų padažą, druską ir miltus. Išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Į kepimo indą supilkite kiaušinių masę. Kepkite omletą orkaitėje 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Ant omleto viršaus dėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą, lašišą ir sūrį. Dėkite omletą atgal į orkaitę dar vienai minutei.
Žingsnis 9
Papuoškite omletą smulkiai supjaustytais krapais ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos