Omletas su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Omletas su dešra

Omletą galima paskaninti dešra. Patiekalas bus skaniausias su virta dešra. Omletas kepamas keptuvėje, kol paruduoja. Kad iš apačios jis būtų rudas, o iš viršaus - visiškai iškepęs, keletui minučių uždengiamas dangčiu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Omletas su dešra Žingsnis 1
Paruoškite produktus omletui gaminti. Supjaustykite dešrą mažais gabalėliais ir apkepkite ją įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos, pipirų ir plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Omletas su dešra Žingsnis 2
Paruoškite omletą. Į keptuvę su dešra supilkite suplaktą pieną ir kiaušinius, uždenkite ir kepkite 5-7 minutes, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos