Omletas su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Omletas su dešra

Omletą galima paskaninti dešra. Patiekalas bus skaniausias su virta dešra. Omletas kepamas keptuvėje, kol paruduoja. Kad iš apačios jis būtų rudas, o iš viršaus - visiškai iškepęs, keletui minučių uždengiamas dangčiu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su dešra Žingsnis 1
Paruoškite produktus omletui gaminti. Supjaustykite dešrą mažais gabalėliais ir apkepkite ją įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos, pipirų ir plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Omletas su dešra Žingsnis 2
Paruoškite omletą. Į keptuvę su dešra supilkite suplaktą pieną ir kiaušinius, uždenkite ir kepkite 5-7 minutes, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos