Publikavimo data: 2024-04-02
Omletas su dešra
Omletą galima paskaninti dešra. Patiekalas bus skaniausias su virta dešra. Omletas kepamas keptuvėje, kol paruduoja. Kad iš apačios jis būtų rudas, o iš viršaus - visiškai iškepęs, keletui minučių uždengiamas dangčiu.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus omletui gaminti. Supjaustykite dešrą mažais gabalėliais ir apkepkite ją įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos, pipirų ir plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite omletą. Į keptuvę su dešra supilkite suplaktą pieną ir kiaušinius, uždenkite ir kepkite 5-7 minutes, kol iškeps.
Kategorijos