Omletas su grybais ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Omletas su grybais ir grietinėle

Omletas - išskirtinis prancūziškas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Jis puikiai tinka pusryčiams, nes jam paruošti reikia labai nedaug laiko ir pastangų. Šis omleto receptas gaminamas su grietinėle, todėl yra labai švelnus ir kreminis. Į omletą įmaišykite keptų grybų ir svogūnų, tada jis taps dar skanesnis ir aromatingesnis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir 5 minutes pakepinkite svogūnus bei grybus.

Žingsnis 4

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos kiaušinius ir grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais ir išplakite.

Žingsnis 5

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 5
Supilkite kiaušinių masę į keptuvę ir uždenkite dangčiu. Kepkite omletą ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 6
Kai omleto paviršius sukietės, nukelkite jį nuo ugnies. Omletas su grybais ir grietinėle paruoštas.

Žingsnis 7

Omletas su grybais ir grietinėle Žingsnis 7
Paruoštą omletą papuoškite smulkintomis petražolėmis ir vyšniniais pomidoriukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos