Publikavimo data: 2024-03-23
Omletas su grybais ir grietinėle
Omletas - išskirtinis prancūziškas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Jis puikiai tinka pusryčiams, nes jam paruošti reikia labai nedaug laiko ir pastangų. Šis omleto receptas gaminamas su grietinėle, todėl yra labai švelnus ir kreminis. Į omletą įmaišykite keptų grybų ir svogūnų, tada jis taps dar skanesnis ir aromatingesnis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir 5 minutes pakepinkite svogūnus bei grybus.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos kiaušinius ir grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais ir išplakite.
Žingsnis 5
Supilkite kiaušinių masę į keptuvę ir uždenkite dangčiu. Kepkite omletą ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 6
Kai omleto paviršius sukietės, nukelkite jį nuo ugnies. Omletas su grybais ir grietinėle paruoštas.
Žingsnis 7
Paruoštą omletą papuoškite smulkintomis petražolėmis ir vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos