Publikavimo data: 2024-03-28
Omletas su kepta dešra, žaliaisiais svogūnais ir krapais
Omletas - puikus pasirinkimas tingiems pusryčiams. Tinka tiems, kurie skuba, arba tiems, kurie ištempia savaitgalio ryto malonumą. Receptą dar labiau palengvina tai, kad omletui nereikia daug dėmesio ir specialaus pasiruošimo.
Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 3
Supilkite pieną į dubenį ir įmuškite kiaušinius. Sumaišykite ingredientus šluotele arba šakute. Mišinį pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Keletą minučių maišydami kepkite dešrą truputį augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite kiaušinių ir pieno mišinį, pabarstykite žolelėmis ir kepkite omletą ant mažos ugnies po dangčiu 3-5 minutes.
Žingsnis 6
Paruoštą omletą perkelkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos