Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu

Norėčiau pasidalyti skanaus švelnaus omleto su įdaru receptu. Tai puikus variantas sotiems pusryčiams ar pietums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir svogūnus. Kepkite augaliniame aliejuje 10 minučių ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos. Nuolat maišykite daržoves. Pagardinkite druska ir įdėkite džiovintų česnakų.

Žingsnis 2

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu Žingsnis 2
Sumaišykite 2 kiaušinius, pieną, druską, pipirus, prieskonius ir džiovintas žoleles. Mišinį suplakite šakute arba plaktuvu.

Žingsnis 3

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu Žingsnis 3
Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sumažinkite kaitrą ir tolygiai paskirstykite omletą. Uždenkite dangčiu ir palaikykite 1 minutę.

Žingsnis 4

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu Žingsnis 4
Kai kraštai sustings, į vidurį sudėkite įdarą ir sūrį.

Žingsnis 5

Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu Žingsnis 5
Švelniai mentele iš abiejų pusių pakelkite omleto kraštus ir uždenkite įdaru. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos