Publikavimo data: 2025-08-19
Omletas su kopūstų ir grybų įdaru bei sūriu
Norėčiau pasidalyti skanaus švelnaus omleto su įdaru receptu. Tai puikus variantas sotiems pusryčiams ar pietums.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir svogūnus. Kepkite augaliniame aliejuje 10 minučių ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos. Nuolat maišykite daržoves. Pagardinkite druska ir įdėkite džiovintų česnakų.
Žingsnis 2
Sumaišykite 2 kiaušinius, pieną, druską, pipirus, prieskonius ir džiovintas žoleles. Mišinį suplakite šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sumažinkite kaitrą ir tolygiai paskirstykite omletą. Uždenkite dangčiu ir palaikykite 1 minutę.
Žingsnis 4
Kai kraštai sustings, į vidurį sudėkite įdarą ir sūrį.
Žingsnis 5
Švelniai mentele iš abiejų pusių pakelkite omleto kraštus ir uždenkite įdaru. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 1 minutę.
Kategorijos