Publikavimo data: 2024-06-22
Omletas su lašiša ir varškės sūriu
Puikūs baltyminiai pusryčiai. Lašiša - vitaminų ir makroelementų lobynas. Didelis baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų kiekis ir mažai kalorijų lemia, kad lašiša yra subalansuotos mitybos patiekalų sąrašo nugalėtoja.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinius su varške. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir iškepkite omletą.
Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą dideliais griežinėliais ir sudėkite juos į omleto vidurį, kai omletas "sustings".
Žingsnis 4
Mentele sulenkite omletą į voką. Kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 5
Supjaustykite agurką griežinėliais. Nulupkite agurką, kad jis nebūtų kartus.
Žingsnis 6
Dėkite omletą į lėkštę, šalia jo - griežinėliais pjaustytą agurką. Gero apetito!
Kategorijos