Omletas su mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Omletas su mocarela

Omletas - prancūziškas patiekalas, mėgstamas daugelyje šalių. Omletui paruošti nereikia daug laiko, tačiau pusryčiai bus labai skanūs ir švelnūs. Į omletą galite dėti įvairių priedų: dešros, pomidorų, grybų ar sūrio.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su mocarela Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Omletas su mocarela Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Įpilkite pieno ir druskos pagal skonį ir gerai suplakite ingredientus šakute arba plaktuvu.

Žingsnis 3

Omletas su mocarela Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę supilkite kiaušinių ir pieno mišinį.

Žingsnis 4

Omletas su mocarela Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite omletą po dangčiu ant silpnos ugnies 6-8 minutes.

Žingsnis 5

Omletas su mocarela Žingsnis 5
Patiekite omletą apibarstytą smulkintais šviežiais žalumynais. Papuoškite patiekalą vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos