Publikavimo data: 2024-03-27
Omletas su mocarela
Omletas - prancūziškas patiekalas, mėgstamas daugelyje šalių. Omletui paruošti nereikia daug laiko, tačiau pusryčiai bus labai skanūs ir švelnūs. Į omletą galite dėti įvairių priedų: dešros, pomidorų, grybų ar sūrio.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Įpilkite pieno ir druskos pagal skonį ir gerai suplakite ingredientus šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę supilkite kiaušinių ir pieno mišinį.
Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite omletą po dangčiu ant silpnos ugnies 6-8 minutes.
Žingsnis 5
Patiekite omletą apibarstytą smulkintais šviežiais žalumynais. Papuoškite patiekalą vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito!
Kategorijos