Publikavimo data: 2024-04-06
Omletas su pomidorais ir grietinėle
Minkštas ir skanus omletas su sultingais pomidorais - puikus būdas pradėti dieną. Šis sotus, bet lengvas ir mažai kalorijų turintis patiekalas puikiai tinka pusryčiams. Omletas pagal šį receptą ruošiamas pridėjus grietinėlės ir miltų, todėl jis tampa minkštas ir purus. Jam paruošti prireiks ne daugiau kaip 20 minučių.
Žingsnis 1
Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje išplakite vištų kiaušinius, supilkite grietinėlę ir miltus. Kruopščiai išmaišykite, bet neperplakite. Kiaušinių mišinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Keptuvę pastatykite ant kaitros, patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite kiaušinių masę.
Žingsnis 4
Ant omleto viršaus dėkite pomidorų griežinėlius. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite omletą ant silpnos ugnies, kol jo paviršius sukietės.
Žingsnis 5
Paruoštą omletą papuoškite smulkintais krapais.
Kategorijos