Omletas su pomidorais ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Omletas su pomidorais ir grietinėle

Minkštas ir skanus omletas su sultingais pomidorais - puikus būdas pradėti dieną. Šis sotus, bet lengvas ir mažai kalorijų turintis patiekalas puikiai tinka pusryčiams. Omletas pagal šį receptą ruošiamas pridėjus grietinėlės ir miltų, todėl jis tampa minkštas ir purus. Jam paruošti prireiks ne daugiau kaip 20 minučių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su pomidorais ir grietinėle Žingsnis 1
Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Omletas su pomidorais ir grietinėle Žingsnis 2
Giliame dubenyje išplakite vištų kiaušinius, supilkite grietinėlę ir miltus. Kruopščiai išmaišykite, bet neperplakite. Kiaušinių mišinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Omletas su pomidorais ir grietinėle Žingsnis 3
Keptuvę pastatykite ant kaitros, patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite kiaušinių masę.

Žingsnis 4

Omletas su pomidorais ir grietinėle Žingsnis 4
Ant omleto viršaus dėkite pomidorų griežinėlius. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite omletą ant silpnos ugnies, kol jo paviršius sukietės.

Žingsnis 5

Omletas su pomidorais ir grietinėle Žingsnis 5
Paruoštą omletą papuoškite smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos