Publikavimo data: 2025-08-17
Omletas su špinatais, sūriu ir žirneliais
Omletas yra labai įdomaus skonio, nes į jį pridėta žirnelių ir špinatų. Kad būtų dar skaniau, jį galite patiekti su bandelės ar duonos riekele su sviestu. Šį omletą galima ruošti ne tik pusryčiams, jis puikiai tinka pietums ir net vakarienei. Jam paruošti užtruksite vos 15 minučių, tačiau galiausiai jūsų akis džiugins graži patiekalo išvaizda.
Žingsnis 1
Nuplaukite špinatus ir pašalinkite kotelius.
Žingsnis 2
Šaldytus žaliuosius žirnelius suberkite į indą ir vos minutei užpilkite verdančiu vandeniu. Tada vandenį nusunkite ir žirnelius nusausinkite.
Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite vištienos kiaušinius ir suplakite plaktuvu. Tada įpilkite šiek tiek pieno, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite aliejų ir statykite ant vidutinės ugnies. Ant keptuvės dugno sudėkite špinatų lapus.
Žingsnis 5
Kai jie išleis sultis, supilkite omleto mišinį.
Žingsnis 6
Ant omleto viršaus užberkite žaliųjų žirnelių ir tarkuoto sūrio. Sumažinkite kaitrą iki minimalios ir uždenkite keptuvę dangčiu.
Žingsnis 7
Paruoštą omletą perkelkite į lėkštę.
Kategorijos