Publikavimo data: 2024-03-23
Omletas su svogūnais
Dar vienas įdomus būdas paįvairinti praktiškus pusryčius, kad jie neprarastų savo naudos ir taptų dar skanesni nei įprastai. Atsižvelgiant į tai, kad daugelis žmonių nori išsaugoti visas naudingąsias svogūnų savybes, o kai kuriems jų skonis taip patinka, kad jie pasiryžę ignoruoti kepimą, galite nukrypti nuo recepto ir įdėti šviežių svogūnų.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite pieną ir plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Siųskite svogūnus į keptuvę ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite kiaušinių masę. Kepkite omletą ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu. Patiekalą kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos