Omletas su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Omletas su svogūnais

Dar vienas įdomus būdas paįvairinti praktiškus pusryčius, kad jie neprarastų savo naudos ir taptų dar skanesni nei įprastai. Atsižvelgiant į tai, kad daugelis žmonių nori išsaugoti visas naudingąsias svogūnų savybes, o kai kuriems jų skonis taip patinka, kad jie pasiryžę ignoruoti kepimą, galite nukrypti nuo recepto ir įdėti šviežių svogūnų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su svogūnais Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Supilkite pieną ir plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Omletas su svogūnais Žingsnis 2
Siųskite svogūnus į keptuvę ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Omletas su svogūnais Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite kiaušinių masę. Kepkite omletą ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Omletas su svogūnais Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu. Patiekalą kepkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos