Omletas su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Omletas su varške

Omletas su varške - puikus pusryčių ar užkandžių pasirinkimas. Tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalas labai sotus ir sveikas, jame daug baltymų ir kalcio. Lengvai paruošiamas omletas labai panašus į apkepą, tačiau skiriasi puresne tekstūra. Visai šeimai patrauklų pusryčių patiekalą galima paruošti sūriai su žolelėmis ir sūriu arba kaip saldų desertą prie arbatos ar kavos. Saldų omletą galima gardinti cinamonu arba karčiu tarkuotu šokoladu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su varške Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną, gerai išmaišykite, tada sudėkite varškę ir cukrų. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Omletas su varške Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir supilkite omleto pagrindą.

Žingsnis 3

Omletas su varške Žingsnis 3
Omletą kepkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol paruduos 7-10 min.

Žingsnis 4

Omletas su varške Žingsnis 4
Paruoštą omletą su varške perkelkite į serviravimo lėkštę arba supjaustykite gabalėliais. Viršų papuoškite trupučiu cukraus pudros arba tarkuotu karčiuoju šokoladu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos