Omleto suktinukas su lydytu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Omleto suktinukas su lydytu sūriu

Omleto suktinukas yra labai sotus ir skanus šaltas užkandis. Jis gaminamas iš keptuvėje kepto omleto ir įdarytas lydytu sūriu su česnakais ir žolelėmis. Omleto suktinukas gaunasi labai minkštas ir lengvas. Kad omletas išlaikytų formą, į masę dedama kietojo sūrio, kuris kaitinant išsilydo. Suktiniui gaminti tinka olandiškas, rusiškas, grietininis sūris. Šiuos kietuosius sūrius lengva tarkuoti ir jie gerai išsilydo.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omleto suktinukas su lydytu sūriu Žingsnis 1
Pasigaminkite omletą. Paimkite gilų dubenį ir įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos ir pipirų ir suplakite. Įpilkite majonezo ir išmaišykite. Į mišinį suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Supilkite ant jo gautą mišinį. Kepkite omletą ant silpnos ugnies 2 minutes. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 1 minutę. Omleto neapverskite, kad nepažeistumėte jo vientisumo. Dėkite jį į didelį plokščią indą. Leiskite omletui atvėsti.

Žingsnis 2

Omleto suktinukas su lydytu sūriu Žingsnis 2
Paruoškite vyniotinį. Sumaišykite lydytą sūrį su krapais ir česnakais. Įdarą tolygiai paskirstykite ant omleto. Atsargiai suvyniokite kiaušinio vyniotinį ir padėkite siūle žemyn. Sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos