Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri keptuvėje multicooker
Onigiri visame pasaulyje išgarsėjo dėl japonų folkloro. Šis patiekalas - tai ryžių pyragas su įdaru viduje. Ryžius galima išvirti daugiafunkcinėje keptuvėje! Iš virtų ryžių suformuojamas rutuliukas ir susukamas į plokščią duoną. Į jo vidurį dedamas bet koks įdaras, jis uždengiamas nauju ryžių sluoksniu. Įdaras gali būti įvairus, viskas priklauso nuo jūsų skonio pomėgių. Iš šio pyrago suformuojamas rutulys arba trikampis. Norint gražiai patiekti, onigiri pabarstoma sezamo sėklomis arba nori.
Žingsnis 1
Ryžius suberkite į švarų multicooker indą ir užpilkite vandeniu. Dubens išorė taip pat turi būti sausa ir švari. Sandariai uždarykite dangtį. Įjunkite "Multicooker" režimą "Ryžiai" ir paspauskite mygtuką "Start". Po 30 minučių patikrinkite, ar ryžiai paruošti, ir išjunkite multicookerį. Perkelkite ryžius iš multicookerio dubens į didelę gilią lėkštę. Jie turi būti trapūs! Ryžius pagal skonį pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudrėkinkite rankas ir pradėkite formuoti ryžių pyragėlius onigiri! Paimkite ryžių porciją ir suformuokite iš jos plokščią duoną. Į duonelės vidurį sudėkite įdarą. Tai gali būti bet koks įdaras, viskas priklauso nuo jūsų pomėgių! Tada įdarą uždenkite nedideliu kiekiu ryžių. Iš ryžių rutuliuko suformuokite trikampį ir pabarstykite kraštus sezamo sėklomis!
Žingsnis 3
Paruoštus onigiri su mėgstamu įdaru dėkite į gražią lėkštę! Atlikta!
Kategorijos