Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri multicooker keptuvėje su jūros dumbliais ir agurkais
Pasaulis apie onigiri sužinojo iš japonų epo ir kultūros. Šis patiekalas - tai ryžių pyragėlis su įdaru viduje. Ryžius galima išvirti daugiafunkcinėje keptuvėje! Iš virtų ryžių suformuojamas rutuliukas ir susukamas į plokščią duoną. Į jo vidurį dedamas bet koks įdaras ir jis uždengiamas nauju ryžių sluoksniu. Pagal šį receptą onigiri centre įdėta jūros dumblių ir smulkiai supjaustyto agurko! Iš paplotėlio suformuojamas rutuliukas arba trikampis. Norėdami gražiai patiekti, pabarstykite onigiri sezamo sėklomis arba suvyniokite į nori.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius puode. Į puodo dugną suberkite nuplautus ryžius ir užpilkite juos vandeniu. Įdėkite ryžius į švarų daugiafunkcinį indą ir pripilkite vandens. Dubens išorė taip pat turi būti sausa ir švari. Sandariai uždarykite dangtį. Įjunkite "Multicooker" režimą "Ryžiai" ir paspauskite mygtuką "Start". Po 30 minučių patikrinkite, ar ryžiai paruošti, ir išjunkite multicookerį. Ryžius perkelkite į gilų dubenį. Įberkite druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentelės smulkiai supjaustykite agurką. Kai ryžiai atvės, suformuokite iš jų rutuliukus ir iš jų suformuokite plokštainį. Į jų vidurį pirmiausia dėkite jūros dumblių, o tada smulkiai supjaustytą agurką. Ryžių paplotėlius suformuokite trikampėliais, ant viršaus užberkite dar šiek tiek ryžių. Įdaras turėtų atsidurti ryžių pyragėlio viduryje. Vienoje pusėje onigiri sutvirtinkite "nori" jūros dumblių juostele.
Žingsnis 3
Iškeptus onigiri, įdarytus jūros dumbliais ir agurkais, dėkite į gražią lėkštę! Supjaustykite griežinėliais ir ant viršaus uždėkite šviežio agurko griežinėlių. Pagal skonį pabarstykite patiekalą sezamo sėklomis. Paruošta!
Kategorijos