Žingsnis 1
Užvirkite 2 puodelius vandens. Ryžius sudėkite į verdantį vandenį ir uždenkite dangčiu. Tradiciniame japonų recepte ryžiai nesūdomi. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, tada sumažinkite ugnį ir virkite ryžius dar 10 minučių (arba kol suminkštės). Išjunkite ugnį ir palikite ryžius po dangčiu pastovėti dar 5-10 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite dešreles ir pakepinkite jas su unagi padažu. Sudėkite žaliuosius svogūnus ir pakepinkite. Paimkite šiek tiek ryžių ir suformuokite iš jų plokštainį. Ant jo sudėkite apkeptas dešreles ir uždenkite antru ryžių plokštainiu. Suformuokite trikampį. Ryžių trikampėlius pamirkykite sezamo sėklose. Suvyniokite į nori lapą.