Onigiri su kalmarais ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su kalmarais ir majonezu

Puikus patiekalas japoniškos virtuvės gerbėjams. Labai sotus, skanus. Jam paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Tinka ir namų pietums ar užkandžiui, ir pasimėgavimui gamtoje. Puikus patiekalas vaikų maistui. Kadangi gaminant onigiri galima naudoti visiškai skirtingus įdarus. Neįprasta forma ir žaidimo elementas mityboje (atspėk, kas viduje) Pritraukia mažųjų valgytojų dėmesį prie pietų. O jūsų vaikas bus sotus ir patenkintas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
319 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 1
Į puodą įpilkite ½ puodelio vandens ir ant didelės ugnies užvirinkite ryžius. Ryžiams užvirus, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite, kol suminkštės. Leiskite ryžiams šiek tiek atvėsti ir maišykite juos pjaunamaisiais judesiais, prireikus įpilkite acto ir druskos.

Žingsnis 2

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 2
Nuleiskite kalmarus į verdantį vandenį, leiskite vandeniui vėl užvirti ir išimkite kalmarus. Sudėkite kalmarus į šaltą vandenį, kad atvėstų, ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 3
Apšlakstykite kalmarus majonezu ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 4
Ištepkite formą trupučiu augalinio aliejaus, ant formos dugno suberkite ryžius ir padarykite nedidelį įdubimą. Į įdubimą sudėkite įdarą ir užberkite ryžiais, stipriai prispausdami formą.

Žingsnis 5

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 5
Išimkite trikampėlius iš formos. Supjaustykite norį nedidelėmis juostelėmis (maždaug 2 x 5).

Žingsnis 6

Onigiri su kalmarais ir majonezu Žingsnis 6
Prie kiekvieno kamuoliuko pritvirtinkite nori. Papuoškite žolelėmis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos