Publikavimo data: 2024-06-12
Onigiri su kiaušiniu
Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Kartais onigiri taip pat vyniojami į nori, salotų lapus arba kumpį. Šio patiekalo įdaras sumaišomas su ryžiais arba dedamas į vidurį visas. Žuvis, mėsa, vištiena ir daržovės maišomos su ryžiais. Šiame recepte kaip įdarą siūlome naudoti plaktus kiaušinius.
Žingsnis 1
Paruoškite omletą. Tam giliame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius su pienu, tada supilkite mišinį į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Kai omletas šiek tiek "sustings", įmaišykite jį. Nuolat maišydami virkite dar apie 3 minutes.
Žingsnis 3
Iš ryžių padarykite rutuliukus ir suplokite juos į plokštainį. Į jų vidurį įdėkite po omletą.
Žingsnis 4
Uždenkite omletą antraisiais ryžių pyragėliais ir sutvirtinkite norio lakštu.
Žingsnis 5
Patiekite onigiri su imbieru, wasabi ir sojų padažu.
Kategorijos