Onigiri su kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su kiaušiniu

Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Kartais onigiri taip pat vyniojami į nori, salotų lapus arba kumpį. Šio patiekalo įdaras sumaišomas su ryžiais arba dedamas į vidurį visas. Žuvis, mėsa, vištiena ir daržovės maišomos su ryžiais. Šiame recepte kaip įdarą siūlome naudoti plaktus kiaušinius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite omletą. Tam giliame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius su pienu, tada supilkite mišinį į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Onigiri su kiaušiniu Žingsnis 2
Kai omletas šiek tiek "sustings", įmaišykite jį. Nuolat maišydami virkite dar apie 3 minutes.

Žingsnis 3

Onigiri su kiaušiniu Žingsnis 3
Iš ryžių padarykite rutuliukus ir suplokite juos į plokštainį. Į jų vidurį įdėkite po omletą.

Žingsnis 4

Onigiri su kiaušiniu Žingsnis 4
Uždenkite omletą antraisiais ryžių pyragėliais ir sutvirtinkite norio lakštu.

Žingsnis 5

Onigiri su kiaušiniu Žingsnis 5
Patiekite onigiri su imbieru, wasabi ir sojų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos