Publikavimo data: 2024-06-12
Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu
Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu - geras patiekalas japoniško stiliaus vakarėliui. Jis įtrauks jus į šios šalies atmosferą ir paliks malonų įspūdį. Onigiri pagrindą sudaro ryžiai, į kuriuos dedami įvairūs įdarai: žuvis, mėsa arba daržovės. Jie dažnai vyniojami į nori lakštus, kiaušinienę arba kumpį. Šiame recepte siūlome naudoti konservuotą rausvąją lašišą ir minkštą sūrį. Šių ingredientų visada turime po ranka, todėl šį patiekalą lengva paruošti.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol suminkštės, be druskos.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite onigiri įdarą. Sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą su minkštuoju sūriu.
Žingsnis 3
Onigiri formelės dugną pabarstykite druska ir sudėkite ryžių sluoksnį. Į vidurį sudėkite konservuotos rausvosios lašišos ir minkšto sūrio įdarą.
Žingsnis 4
Uždenkite įdarą kitu ryžių sluoksniu ir suspauskite onigiri. Supjaustykite nori lapus nedideliais gabalėliais ir jais papuoškite onigiri.
Žingsnis 5
Apvoliokite onigiri sezamo sėklose ir patiekite lėkštėse. Apibarstykite sojų padažu, imbieru ir wasabi.
Kategorijos