Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu - geras patiekalas japoniško stiliaus vakarėliui. Jis įtrauks jus į šios šalies atmosferą ir paliks malonų įspūdį. Onigiri pagrindą sudaro ryžiai, į kuriuos dedami įvairūs įdarai: žuvis, mėsa arba daržovės. Jie dažnai vyniojami į nori lakštus, kiaušinienę arba kumpį. Šiame recepte siūlome naudoti konservuotą rausvąją lašišą ir minkštą sūrį. Šių ingredientų visada turime po ranka, todėl šį patiekalą lengva paruošti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol suminkštės, be druskos.

Žingsnis 2

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite onigiri įdarą. Sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą su minkštuoju sūriu.

Žingsnis 3

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu Žingsnis 3
Onigiri formelės dugną pabarstykite druska ir sudėkite ryžių sluoksnį. Į vidurį sudėkite konservuotos rausvosios lašišos ir minkšto sūrio įdarą.

Žingsnis 4

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu Žingsnis 4
Uždenkite įdarą kitu ryžių sluoksniu ir suspauskite onigiri. Supjaustykite nori lapus nedideliais gabalėliais ir jais papuoškite onigiri.

Žingsnis 5

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša ir minkštuoju sūriu Žingsnis 5
Apvoliokite onigiri sezamo sėklose ir patiekite lėkštėse. Apibarstykite sojų padažu, imbieru ir wasabi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos