Onigiri su konservuotu tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su konservuotu tunu

Onigiri - paprastas ir skanus japoniškas patiekalas, kuris bus puikus užkandis ir papuoš bet kokį šventinį stalą. Trikampiai ryžių ritinėliai su įdaru duodami vaikams mokykloje, nešiojami į darbą arba tiesiog valgomi keliaujant. Išbandykite onigiri su tunu - švelnus įdaras kartu su šviežiais ryžiais ir sojų padažu suteikia ryškų skonį ir jį valgyti yra vienas malonumas! Naudokite apvalius ryžius, nes jie gerai išlaiko formą ir nesubyra.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 1
Ryžius išvirkite, užpilkite dviem puodeliais vandens ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite, sumažinkite ugnį iki silpnos, uždarykite dangtį ir virkite dar 15 minučių. Išmeskite ryžius į sietelį, išmaišykite ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir sudėkite juos į konservuotą tuną bei grietinę. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 3

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 3
Iš šiltų ryžių suformuokite plokštainį ir į jo vidurį dėkite įdarą.

Žingsnis 4

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 4
Įdarą įvyniokite į ryžius ir suformuokite trikampio formos onigiri. Pamirkykite onigiri sūdytame vandenyje, kad jie neliptų prie rankų.

Žingsnis 5

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 5
Nori lakštą supjaustykite 3 x 8 cm dydžio juostelėmis.

Žingsnis 6

Onigiri su konservuotu tunu Žingsnis 6
Kiekvieną onigiri suvyniokite į nori juostelę, sudėkite į lėkštę ir patiekite su sojų padažu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos