Onigiri su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su krabų lazdelėmis

Pirmą kartą onigiri paminėti III mūsų eros amžiuje. Tuo metu japoniškos valgymo lazdelės dar nebuvo valgymo dalis, todėl japonai valgė rankomis. Onigiri - tai į rutuliuką susukti ryžiai su bet kokiu įdaru. Jį buvo patogu paimti rankomis ir suvalgyti visą. Palaipsniui onigiri pakeitė savo formą, tapo trikampio formos, tačiau šio patiekalo receptas išliko toks pat.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Sumaišykite sojų padažą ir ryžių actą.

Žingsnis 2

Onigiri su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Užvirus ryžiams ant didelės ugnies, sumažinkite ugnį ir ant mažos ugnies virkite 15 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies, gerai uždenkite ir palikite 20 minučių pastovėti. Tada įpilkite gautą sojų padažo ir ryžių acto mišinį.

Žingsnis 3

Onigiri su krabų lazdelėmis Žingsnis 3
Krabų lazdeles smulkiai supjaustykite. Paimkite nedidelę porciją ryžių, sudėkite į ją susmulkintas krabų lazdeles ir užberkite ryžiais. Suformuokite glaudžius trikampius.

Žingsnis 4

Onigiri su krabų lazdelėmis Žingsnis 4
Supjaustykite norį stačiakampiais ir kiekvieną trikampį apvyniokite noriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos