Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su krabų lazdelėmis ir varškės sūriu
Japonijoje ryžiai yra beveik visų patiekalų pagrindas. Iš ryžių gaminami ne tik klasikiniai patiekalai, bet ir greiti užkandžiai, pavyzdžiui, onigiri. Japonijoje šio patiekalo galite nusipirkti beveik kiekvienoje parduotuvėje, tačiau siūlome šį gardų patiekalą pasigaminti savo rankomis.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite reikiamą sojų padažo kiekį, įpilkite ryžių acto ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Užvirkite ryžius. Virkite maždaug 30 minučių. Tuomet suvyniokite ir palikite, kad prisitrauktų. Sūdyti nereikia. Kai ryžiai bus paruošti, supilkite į juos sumaišytus skysčius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Krabų lazdeles smulkiai supjaustykite. Paimkite nedidelį kiekį ryžių, į vidurį įdėkite krabų lazdelių ir sūrio. Viršų uždenkite ryžiais. Suformuokite trikampėlius.
Žingsnis 4
Supjaustykite norį ilgomis plonomis juostelėmis ir apvyniokite noriu kiekvieno trikampio perimetrą.
Kategorijos