Onigiri su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su kukurūzais

Pirmą kartą šis patiekalas paminėtas rašytojos Murasaki Šikibu dienoraštyje (XI a.). Onigiri užkandžiaudavo laukuose dirbantys valstiečiai. Šiam patiekalui gaminti naudojami švieži ryžiai, pagal skonį galima įberti šiek tiek druskos, patiekti su sojų padažu arba naudoti sūrų įdarą. O tie, kurie mėgsta vartoti mažai druskos, onigiri gali valgyti be jokių priedų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
63 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su kukurūzais Žingsnis 1
Užvirkite ryžius, prieš tai pasūdę vandenį. Išmeskite kukurūzus į sietelį. Skysčio pertekliaus mums nereikia.

Žingsnis 2

Onigiri su kukurūzais Žingsnis 2
Sumaišykite ryžius su kukurūzais ir suformuokite nedidelius tankius rutuliukus, tradiciškai onigiri yra trikampio formos.

Žingsnis 3

Onigiri su kukurūzais Žingsnis 3
Nori supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir pritvirtinkite prie rutuliukų.

Žingsnis 4

Onigiri su kukurūzais Žingsnis 4
Papuoškite patiekalą žalumynais ir gražiai išdėliokite lėkštėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos