Publikavimo data: 2024-06-11
Onigiri su kukurūzais ir kiaušiniu
Jei mėgstate japonišką virtuvę, būtinai paruoškite onigiri su kukurūzais ir kiaušiniu pagal mūsų receptą. Onigiri - tai nedideli apvalūs arba trikampio formos paplotėliai su ryžių įdaru. Šiam patiekalui geriausiai tinka apvalių grūdų ryžiai, nes juose yra daugiau krakmolo ir jie geriau išlaiko formą, kai yra verdami. Kad patiekalas būtų įspūdingesnis, švelniai pamerkite onigiri į baltųjų ir juodųjų sezamų sėklų mišinį ir patiekite su marinuotu imbieru.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite kukurūzus, įmuškite vištos kiaušinį. Įpilkite majonezo ir kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius, kol išvirs, šiek tiek atvėsinkite, suberkite cukrų, druską ir ryžių actą.
Žingsnis 3
Onigiri galite formuoti rankomis, tačiau patogiau naudoti nedidelį trikampį indą. Ant trikampio formos indo dugno dėkite ryžių sluoksnį ir padarykite įdubimą. Į duobutę įdėkite kiaušinio, kukurūzų ir majonezo įdaro.
Žingsnis 4
Ant viršaus užberkite ryžių sluoksnį ir švelniai užspauskite. Atsargiai išimkite onigiri iš indo. Tą patį padarykite ir su likusiais produktais.
Žingsnis 5
Vieną onigiri pusę apvyniokite nori jūros dumblių juostele. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos