Onigiri su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Onigiri su lašiša

Onigiri yra tradicinis japoniškas patiekalas, kurį pamėgo viso pasaulio gurmanai. Jame yra tik 3 ingredientai, tačiau jie sukuria įdomų skonį. Paruoškite onigiri su lašiša pagal mūsų paprastą receptą. Jei viską atliksite teisingai, gaminimas užtruks ne ilgiau kaip valandą. Rinkitės apvalių grūdų ryžius - jie gerai išlaiko formą - ir virkite juos be druskos. Jei trūksta prieskonių, patiekite onigiri su sojų padažu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su lašiša Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Onigiri su lašiša Žingsnis 2
Į puodą įpilkite 2 puodelius vandens, suberkite ryžius ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite po dangčiu dar 20 minučių. Tada ryžius išmaišykite medine mentele ir palikite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 3

Onigiri su lašiša Žingsnis 3
Nedideliame kiekyje vandens ištirpinkite šiek tiek druskos - tirpalo reikės, kad ryžiai neliptų prie rankų.

Žingsnis 4

Onigiri su lašiša Žingsnis 4
Supjaustykite norio lapą mažomis maždaug 8x3 cm juostelėmis.

Žingsnis 5

Onigiri su lašiša Žingsnis 5
Iš ryžių suformuokite plokščią paplotėlį, į jo vidurį sudėkite griežinėliais pjaustytą lašišą.

Žingsnis 6

Onigiri su lašiša Žingsnis 6
Sudrėkinkite rankas pasūdytame vandenyje, apvoliokite įdarą ryžiuose ir suformuokite trikampį. Procedūrą pakartokite su visais onigiri.

Žingsnis 7

Onigiri su lašiša Žingsnis 7
Kiekvieną onigiri apvyniokite nori juostele ir šonus pamerkite į sezamo sėklas. Patiekite su sojų padažu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos