Onigiri su lašiša ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su lašiša ir avokadu

Azijos virtuvė mums davė daugybę patiekalų. Japonijos gyventojai išrado sušius ir suktinukus, kuriuos mėgsta visi. Jie prilygsta onigiri. Šis patiekalas labai panašus į pyragus, tačiau vietoj tešlos čia naudojami virti ryžiai. Iš ryžių suformuojamas rutuliukas, kuris iškočiojamas į plokščią duoną. Į jo vidurį dedama įvairių įdarų. Viskas priklauso nuo jūsų pomėgių! Pagal šį receptą onigiri centre įdėta lengvai sūdytos lašišos gabalėlių ir smulkiai pjaustyto avokado! Įvyniokite onigiri į nori ir nepamirškite lazdelių!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su lašiša ir avokadu Žingsnis 1
Išvirkite ryžius puode. Į puodo dugną suberkite nuplautus ryžius ir užpilkite juos vandeniu. Užvirinkite vandenį. Periodiškai maišydami ryžius virkite ant silpnos ugnies 20 minučių, kol suminkštės. Palikite ryžius mirkti vandenyje ir brinkti puode, uždengę dangčiu, dar 20 min. Likusį vandenį nusunkite per sietelį ir ryžius perkelkite į gilų dubenį. Ryžius taip pat galite išvirti multicooker keptuvėje, tai užtruks 30 min. Įberkite druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Onigiri su lašiša ir avokadu Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite nedideliais gabalėliais lengvai pasūdytą žuvį ir smulkiai supjaustykite avokado puseles. Kai ryžiai atvės, suformuokite iš jų rutuliukus, o tada iš jų formuokite plokštainį. Į jų vidurį dėkite avokadą, tada - lašišos filė gabalėlius. Ryžių paplotėlius suformuokite į trikampėlius. Apvyniokite onigiri į nori jūros dumblius, kaip parodyta nuotraukoje. Papuoškite onigiri šiek tiek nori.

Žingsnis 3

Onigiri su lašiša ir avokadu Žingsnis 3
Paruoštus onigiri su lašiša ir avokadu dėkite į gražią lėkštę arba ant specialios serviravimo lentelės! Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos