Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su marinuotais agurkais
Puikus patiekalas užkandžiams ar vėlyvai vakarienei. Onigiri - tai gėris ir maistas. Šiame patiekale nėra nieko nereikalingo, tik maistingi ryžiai ir sveikas užpildas. Onigiri galite ruošti su bet kokiu įdaru, klasikinis yra žuvies, o vegetarams tinka daržovių įdaras. Šiame recepte naudojame marinuotus agurkus, jie suteikia pikantiškumo.
Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sojų padažo ir acto kiekį. Sumaišykite juos
Žingsnis 2
Užpilkite ryžius vandeniu ir pastatykite ant kaitvietės. Kai užvirs, sumažinkite kaitrą neuždengdami ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada nuimkite dangtį ir palikite 20 minučių pastovėti. Sumaišykite ryžius ir sojų padažą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite agurkus. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir paimkite nedidelę porciją ryžių, į vidurį įdėkite supjaustytą agurką. Uždenkite kita puse ryžių. Gerai užspauskite ir suformuokite trikampėlius. Iš visų ryžių padarykite onigiri.
Žingsnis 4
Paimkite norio lapą ir supjaustykite jį plonomis juostelėmis. Ant viršaus pabarstykite trikampėlius.
Kategorijos