Onigiri su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su marinuotais agurkais

Puikus patiekalas užkandžiams ar vėlyvai vakarienei. Onigiri - tai gėris ir maistas. Šiame patiekale nėra nieko nereikalingo, tik maistingi ryžiai ir sveikas užpildas. Onigiri galite ruošti su bet kokiu įdaru, klasikinis yra žuvies, o vegetarams tinka daržovių įdaras. Šiame recepte naudojame marinuotus agurkus, jie suteikia pikantiškumo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sojų padažo ir acto kiekį. Sumaišykite juos

Žingsnis 2

Onigiri su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Užpilkite ryžius vandeniu ir pastatykite ant kaitvietės. Kai užvirs, sumažinkite kaitrą neuždengdami ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada nuimkite dangtį ir palikite 20 minučių pastovėti. Sumaišykite ryžius ir sojų padažą.

Žingsnis 3

Onigiri su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite agurkus. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir paimkite nedidelę porciją ryžių, į vidurį įdėkite supjaustytą agurką. Uždenkite kita puse ryžių. Gerai užspauskite ir suformuokite trikampėlius. Iš visų ryžių padarykite onigiri.

Žingsnis 4

Onigiri su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Paimkite norio lapą ir supjaustykite jį plonomis juostelėmis. Ant viršaus pabarstykite trikampėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos