Onigiri su menke ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su menke ir svogūnais

Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Šiame recepte jis įdarytas menkės kepenėlėmis ir svogūnais. Kartais onigiri taip pat vyniojami į nori, salotų lapus arba kumpį. Šio patiekalo įdaras sumaišomas su ryžiais arba dedamas visas į vidurį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su menke ir svogūnais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite du norio lapus ir sumaišykite juos su ryžiais bei sezamo sėklomis. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Onigiri su menke ir svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite jį su menkės kepenėlėmis. Tada iš ryžių suformuokite rutuliukus, tada plokštainį, kurio viduryje sudėkite menkės kepenėlių ir svogūnų įdarą. Įdarą uždenkite antrąja duonele ir suformuokite trikampio formos onigiri. Vieną onigiri pusę papuoškite norio lakštu.

Žingsnis 3

Onigiri su menke ir svogūnais Žingsnis 3
Patiekite onigiri lėkštėse ant žaliųjų svogūnų "kepurėlės". Prie patiekalo taip pat galite patiekti sojų padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos