Onigiri su menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su menkės kepenėlėmis

Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais, kurie sumaišomi su ryžiais arba visiškai sudedami į vidurį. Onigiri dažniausiai būna įdaryti žuvimi, mėsa, vištiena arba daržovėmis. Šiame recepte kaip įdarą siūlome naudoti menkės kepenėles.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
422 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Onigiri su menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nori lapus ir sumaišykite juos su ryžiais bei sezamo sėklomis. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Onigiri su menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Iš ryžių suformuokite rutuliukus, o tada - plokštainį su menkės kepenėlių įdaru viduryje. Antrąja duonele uždenkite įdarą ir suformuokite trikampio formos onigiri. Vieną onigiri pusę pabarstykite smulkiai supjaustytais krapais.

Žingsnis 3

Onigiri su menkės kepenėlėmis Žingsnis 3
Patiekite onigiri su menkės kepenėlių įdaru lėkštėse kartu su sojų padažu ir lazdelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, vištienos patiekalai, egzotika, paprastai, pietūs, vakarienė, užkandis, morkų sezonas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, onigiri, Naujųjų metų išvakarių šventė, sojų padažo patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė

Kategorijos