Onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis

Norint pajusti Japonijos atmosferą ir paragauti jos skonių, nebūtina pirkti lėktuvo bilietų. Galite tiesiog pasigaminti tradicinių šios šalies patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Tai rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Šiame recepte - su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis. Onigiri įdaras įmaišomas į ryžius arba dedamas į vidurį visas. Kartais trikampėliai taip pat vyniojami į nori, salotų lapus arba kumpį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite du norio lapus ir sumaišykite juos su ryžiais bei sezamo sėklomis. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkiai supjaustytus bazilikus ir kalendras su menkės kepenėlėmis. Tada iš ryžių suformuokite rutuliukus, tada - plokštainį su įdaru viduryje. Uždenkite jį antrąja plokštainiu ir suformuokite trikampio formos onigiri. Papuoškite onigiri nori lakštu.

Žingsnis 3

Onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis Žingsnis 3
Patiekite onigiri su menkės kepenėlėmis, bazilikais ir kalendromis lėkštėse. Patiekite su sojų padažu ir imbieru pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos