Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su pomidorais ir česnakais
Azijos, ypač japonų, virtuvės įvairovė yra stulbinanti! Jei ieškote alternatyvos suši suktinukams, peržiūrėkite onigiri receptą. Šis patiekalas labai panašus į paplotėlius, tačiau vietoj tešlos naudojami virti ryžiai. Iš ryžių suformuojamas rutuliukas ir susukamas į plokščią duonelę. Į jo vidurį dedama įvairių įdarų. Viskas priklauso nuo jūsų pomėgių! Pagal šį receptą onigiri onigiri centre - vyšninių pomidorų gabaliukai, sumaišyti su smulkintu česnaku ir majonezu! Ir nepamirškite patiekti lazdelių!
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite druską, cukrų ir ryžių actą. Paimkite puodą ir jame išvirkite ryžius. Tam į puodo dugną sudėkite nuplautus ryžius ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite vandenį. Periodiškai maišydami ryžius virkite ant silpnos ugnies 20 minučių, kol jie bus paruošti. Palikite ryžius mirkti vandenyje ir brinkti puode, uždengtame dangčiu, dar 20 min. Likusį vandenį nusunkite per sietelį ir ryžius perkelkite į gilų dubenį. Į ryžius supilkite acto, cukraus ir druskos mišinį. Gerai išmaišykite. Supjaustykite vyšninius pomidorus, išpjaudami jų viduriukus, ir česnako skilteles. Sumaišykite į vieną mišinį su majonezu. Kai ryžiai atvės, suformuokite iš jų rutuliukus, o tada formuokite iš jų tortilijas. Į vidurį dėkite paruoštą mišinį. Iš ryžių suformuokite rutuliukus. Ryžių gabalėlius suspauskite kartu su nori jūros dumblių juostele vienoje pusėje.
Kategorijos