Onigiri su rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su rausvąja lašiša

Japonų kalba onigiri reiškia "paprastas". Ir iš tiesų, šį patiekalą labai lengva paruošti ir tam nereikia daug lėšų. Į onigiri ruošimą galite įtraukti net savo vaikus, jiems bus įdomu gaminti ką nors savo rankomis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su rausvąja lašiša Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sojų padažo kiekį ir sumaišykite jį su actu.

Žingsnis 2

Onigiri su rausvąja lašiša Žingsnis 2
Supilkite vandenį ir suberkite ryžius. Uždekite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Uždenkite ryžius ir palikite 15-20 minučių pastovėti. Tada į ryžius supilkite sojų padažą ir actą.

Žingsnis 3

Onigiri su rausvąja lašiša Žingsnis 3
Rūkytą lašišą supjaustykite kubeliais ir išimkite kaulus. Agurką supjaustykite nedideliais strypeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Tada paimkite nedidelę porciją ryžių, į vidurį dėkite rausvosios lašišos, gabalėlį agurko ir truputį pjaustyto svogūno ir uždenkite kita puse ryžių. Suformuokite trikampėlius, gerai juos užspausdami.

Žingsnis 4

Onigiri su rausvąja lašiša Žingsnis 4
Apibarstykite trikampėlius sezamo sėklomis ir tvirtai sutvirtinkite. Papuoškite nori juostelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos