Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais

Onigiri - tai japoniška mūsų pyragėlių versija. Tai lengvas ir sotus patiekalas su įvairiais įdarais, viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Onigiri galima patiekti dideliam stalui kaip užkandį, patiekalas greitai paruošiamas ir nereikalauja daug lėšų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sojų padažo kiekį ir sumaišykite jį su actu.

Žingsnis 2

Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Įpilkite 400 ml vandens ir suberkite 200 g ryžių. Uždekite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Uždenkite ryžius ir palikite 15-20 minučių pastovėti. Tada į ryžius supilkite sojų padažą ir actą.

Žingsnis 3

Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Rūkytą lašišą supjaustykite kubeliais ir išimkite kaulus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Nori supjaustykite mažomis juostelėmis. Apvyniokite rausvąją lašišą į nori juostelę. Tada paimkite nedidelę porciją ryžių, į vidurį sudėkite suvyniotą lašišą ir šiek tiek pjaustyto svogūno ir uždenkite kita puse ryžių. Suformuokite trikampėlius, gerai juos sutankindami.

Žingsnis 4

Onigiri su rūkyta rausvąja lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Iš abiejų trikampėlių pusių pabarstykite sezamo sėklomis ir tvirtai jas sutvirtinkite. Sezamo sėklos turi sandariai padengti ryžius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos