Onigiri su šiltomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su šiltomis paprikomis

Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais, kurie sumaišomi su ryžiais arba visiškai sudedami į vidurį. Onigiri dažniausiai būna įdaryti žuvimi, mėsa, vištiena arba daržovėmis. Šiame recepte kaip įdarą siūlome naudoti šiltą papriką.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su šiltomis paprikomis Žingsnis 1
Ryžius sumaišykite su sezamo sėklomis ir druska pagal skonį.

Žingsnis 2

Onigiri su šiltomis paprikomis Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Iš paprikų išpjaukite kotelius ir išimkite sėklas, tada jas smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Iš ryžių suformuokite rutuliukus, tada plokštainį ir į vidurį dėkite įdaro. Uždenkite antrąja plokštainiu ir suformuokite onigiri apskritimą. Onigiri papuoškite nori lapeliu.

Žingsnis 3

Onigiri su šiltomis paprikomis Žingsnis 3
Patiekite onigiri su šiltomis paprikomis lėkštėse. Taip pat patiekite su žaliaisiais svogūnais, sojų padažu ir imbieru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos