Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su šiltomis paprikomis
Per maistą galite pajusti Japonijos atmosferą ir pajusti šalies skonį. Tereikia pasigaminti tradicinių patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Šio patiekalo pagrindą sudaro rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais, kurie sumaišomi su ryžiais arba visiškai sudedami į vidurį. Onigiri dažniausiai būna įdaryti žuvimi, mėsa, vištiena arba daržovėmis. Šiame recepte kaip įdarą siūlome naudoti šiltą papriką.
Žingsnis 1
Ryžius sumaišykite su sezamo sėklomis ir druska pagal skonį.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Iš paprikų išpjaukite kotelius ir išimkite sėklas, tada jas smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Iš ryžių suformuokite rutuliukus, tada plokštainį ir į vidurį dėkite įdaro. Uždenkite antrąja plokštainiu ir suformuokite onigiri apskritimą. Onigiri papuoškite nori lapeliu.
Žingsnis 3
Patiekite onigiri su šiltomis paprikomis lėkštėse. Taip pat patiekite su žaliaisiais svogūnais, sojų padažu ir imbieru.
Kategorijos