Onigiri su sūriu ir sriracha padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu

Onigiri su sūriu - tai tradicinio šio populiaraus japoniško užkandžio recepto variacija. Tėvynėje šis patiekalas turi tradiciją. Moterys onigiri gamina savo vyrams ir vaikams ir duoda jiems į darbą ar mokyklą. Tai vienas iš būdų pasirūpinti mylimu žmogumi Japonijoje. Onigiri dažnai būna papuošti, kad būtų matyti, kiek rūpesčio ir meilės įdėta į šį paprastą, bet labai sotų užkandį. Onigiri sotumą lemia tai, kad jo sudėtyje yra ryžių, kuriuose gausu vitaminų ir mikro- bei makroelementų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
391 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu Žingsnis 1
Užvirkite 2 puodelius vandens. Ryžius sudėkite į verdantį vandenį ir uždenkite dangčiu. Tradiciniame japonų recepte ryžiai nesūdomi. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, tada sumažinkite ugnį ir virkite ryžius dar 10 minučių (arba kol suminkštės). Išjunkite ugnį ir palikite ryžius po dangčiu pastovėti dar 5-10 minučių.

Žingsnis 2

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite sūrį su majonezu ir druska pagal skonį. Paimkite šiek tiek ryžių ir suformuokite iš jų plokštainį. Į jį sudėkite sūrio ir majonezo įdarą. Uždenkite antru ryžių plokštainiu. Suformuokite trikampį arba bet kokią kitą formą. Onigiri paviršių patepkite trupučiu sriracha padažo. Įvyniokite onigiri į nori lapo juostelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos