Onigiri su sūriu ir sriracha padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu

Onigiri su sūriu - tai tradicinio šio populiaraus japoniško užkandžio recepto variacija. Tėvynėje šis patiekalas turi tradiciją. Moterys onigiri gamina savo vyrams ir vaikams ir duoda jiems į darbą ar mokyklą. Tai vienas iš būdų pasirūpinti mylimu žmogumi Japonijoje. Onigiri dažnai būna papuošti, kad būtų matyti, kiek rūpesčio ir meilės įdėta į šį paprastą, bet labai sotų užkandį. Onigiri sotumą lemia tai, kad jo sudėtyje yra ryžių, kuriuose gausu vitaminų ir mikro- bei makroelementų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
391 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu Žingsnis 1
Užvirkite 2 puodelius vandens. Ryžius sudėkite į verdantį vandenį ir uždenkite dangčiu. Tradiciniame japonų recepte ryžiai nesūdomi. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, tada sumažinkite ugnį ir virkite ryžius dar 10 minučių (arba kol suminkštės). Išjunkite ugnį ir palikite ryžius po dangčiu pastovėti dar 5-10 minučių.

Žingsnis 2

Onigiri su sūriu ir sriracha padažu Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite sūrį su majonezu ir druska pagal skonį. Paimkite šiek tiek ryžių ir suformuokite iš jų plokštainį. Į jį sudėkite sūrio ir majonezo įdarą. Uždenkite antru ryžių plokštainiu. Suformuokite trikampį arba bet kokią kitą formą. Onigiri paviršių patepkite trupučiu sriracha padažo. Įvyniokite onigiri į nori lapo juostelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, vištienos patiekalai, egzotika, paprastai, pietūs, vakarienė, užkandis, morkų sezonas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, onigiri, Naujųjų metų išvakarių šventė, sojų padažo patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė

Kategorijos