Onigiri su šviežiais krabais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Onigiri su šviežiais krabais

Onigiri yra populiarus japoniškas patiekalas - ryžių pyragas su įdaru viduje. Tradiciškai onigiri gaminamas trikampės prizmės arba rutulio formos. Įdaras gali būti bet koks. Neatsiejamas patiekalo elementas yra nori gabalėlis, į kurį suvyniojamas onigiri, kad būtų patogiau valgyti. Siūlome onigiri gaminti su sniego krabų imitacija. Tai aukščiausios rūšies krabų lazdelės, pasižyminčios puikiu skoniu ir tekstūra.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 1
Ryžius suberkite į nedidelį dubenėlį arba puodą. Įpilkite stiklinę vandens ir žiupsnelį druskos. Uždėkite ryžius ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir uždenkite dangčiu. Virkite ryžius apie 10-15 minučių, kol vanduo visiškai įsigers. Išvirusius ryžius išmaišykite ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 2
Krabų lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 3
Į nedidelį dubenėlį sudėkite sniego krabus, supilkite majonezą ir išmaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 4

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 4
Dabar galite surinkti onigiri. Kad būtų patogiau, pjaustymo lentą uždenkite maistine plėvele. Ant lentelės paskleiskite apie 70-80 g ryžių ir suformuokite trikampio formos plokštainį. Į duonelės vidurį įdėkite porą šaukštų įdaro.

Žingsnis 5

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 5
Ant įdaro užberkite dar 70-80 g ryžių. Suvyniokite onigiri į maistinę plėvelę, užspauskite ryžius ir suformuokite trikampę prizmę.

Žingsnis 6

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 6
Perpjaukite nori lapą per pusę. Suvyniokite onigiri į "nori" lapo puses, palikdami vieną galą atvirą. Sudrėkinkite jūros dumblius vandeniu, kad jie gerai apsemtų onigiri.

Žingsnis 7

Onigiri su šviežiais krabais Žingsnis 7
Likusį atvirą onigiri galiuką pamerkite į sezamo sėklas. Dėkite onigiri į lėkštę ir papuoškite žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos