Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su tunu ir sūriu
Onigiri - tai kaip suši, tik daug greičiau ir paprasčiau paruošiami. Jei norite išgauti įdomų skonį, išbandykite įvairius įdarų derinius. Šiame recepte naudojome tuną ir sūrį, todėl onigiri bus sotūs ir švelnaus kreminio skonio. Tuno mėsa naudinga nervų sistemai. Jūsų svečiai ilgai prisimins šį neįprastą užkandį.
Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sojų padažo kiekį.
Žingsnis 2
Ryžius išvirkite ½ santykiu. Užpilkite ryžius vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Tada nuimkite, uždenkite ir palikite pastovėti apie 15 min. tada įpilkite sojų padažo. Įpilkite dalimis, ryžiai neturi būti skysti.
Žingsnis 3
Tuną sutrinkite šakute. Viską gerai išmaišykite. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir paimkite nedidelę porciją ryžių. Į vidurį dėkite šaukštą tuno ir 1-1/2 šaukštelio sūrio. Uždenkite kita puse ryžių. Gerai sutrinkite ir suformuokite trikampėlius. Pakartokite kelis kartus.
Žingsnis 4
Paimkite norio lapą ir supjaustykite jį nedideliais stačiakampiais. Vieną kiekvieno ryžių trikampio pusę apvyniokite nori.
Kategorijos