Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su tunu ir svogūnais
Kas sakė, kad užkandis negali būti skanus ir sveikas? Žinoma, kad gali! Ypač kai kalbama apie onigiri. Šis paprastas patiekalas - tai ryžių ir žuvies įdaras. Šiame variante naudojame tuną, ši žuvis teigiamai veikia nervų sistemą. Tokių onigiri užkandis vidury darbo dienos bus puikus palengvinimas organizmui.
Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą ryžių acto ir sojų padažo kiekį. Sumaišykite abu ingredientus.
Žingsnis 2
Ryžius suberkite į puodą ir statykite ant didelės ugnies. Ryžių nereikia sūdyti, jie naudojami švieži. Ryžiams užvirus, puodą sumažinkite, uždenkite dangčiu ir palikite virti, kol suminkštės. Leiskite ryžiams šiek tiek atvėsti ir porcijomis supilkite sojų padažo ir acto mišinį.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite svogūną ir tuną. Visas skysčio perteklius turi išgaruoti. Sudrėkinkite rankas vandeniu, paimkite šiek tiek ryžių, padarykite nedidelį įdubimą ir sudėkite į jį įdarą. Įdarą uždenkite kita ryžių porcija. Suformuokite trikampėlius.
Žingsnis 4
Nori supjaustykite juostelėmis. Kiekvieną trikampį suvyniokite į juostelę.
Kategorijos