Publikavimo data: 2024-06-15
Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu
Tai tradicinis japonų patiekalas. Tai puiki alternatyva suktinukams. Jie gaminami didesni nei suktinukai ir puikiai tinka užkandžiauti. Jie ruošiami su įvairiais įdarais. Siūlome onigiri ruošti su vyšniniais pomidorais. Pomidorai yra ryškaus skonio ir puikiai derės su neraugintais ryžiais. Kadangi ryžiai verdant nesūdomi, o naudojami švieži. Prie patiekalo siūlome patiekti sriracha padažą. Tai puikus šio patiekalo derinys.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 2 puodelius vandens ir suberkite ryžius. Virkite ryžius, kol suminkštės. Vandens sūdyti nereikia, nes šiam patiekalui naudojami švieži ryžiai.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite actą, cukrų ir druską. Supilkite į virtus ryžius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pomidorus. Paimkite nedidelę porciją ryžių ir į ją įvyniokite supjaustytus pomidorus. Iš gautų rutuliukų suformuokite trikampėlius, taip suteikdami onigiri tradicinę formą.
Žingsnis 4
Nori supjaustykite mažomis juostelėmis. Ir pritvirtinkite prie trikampėlių. Patiekite su sriracha padažu
Kategorijos