Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu

Tai tradicinis japonų patiekalas. Tai puiki alternatyva suktinukams. Jie gaminami didesni nei suktinukai ir puikiai tinka užkandžiauti. Jie ruošiami su įvairiais įdarais. Siūlome onigiri ruošti su vyšniniais pomidorais. Pomidorai yra ryškaus skonio ir puikiai derės su neraugintais ryžiais. Kadangi ryžiai verdant nesūdomi, o naudojami švieži. Prie patiekalo siūlome patiekti sriracha padažą. Tai puikus šio patiekalo derinys.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 2 puodelius vandens ir suberkite ryžius. Virkite ryžius, kol suminkštės. Vandens sūdyti nereikia, nes šiam patiekalui naudojami švieži ryžiai.

Žingsnis 2

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite actą, cukrų ir druską. Supilkite į virtus ryžius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pomidorus. Paimkite nedidelę porciją ryžių ir į ją įvyniokite supjaustytus pomidorus. Iš gautų rutuliukų suformuokite trikampėlius, taip suteikdami onigiri tradicinę formą.

Žingsnis 4

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir sriracha padažu Žingsnis 4
Nori supjaustykite mažomis juostelėmis. Ir pritvirtinkite prie trikampėlių. Patiekite su sriracha padažu

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos