Onigiri su vyšniniais pomidorais ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir varškės sūriu

Azijos virtuvė labai pikantiška ir įvairi. Ji davė pasauliui šimtus patiekalų. Japonai išrado taip mėgstamus sušius ir suktinukus. Jie prilygsta onigiri. Šis patiekalas labai panašus į pyragus, tačiau vietoj tešlos čia naudojami virti ryžiai. Iš ryžių suformuojamas rutuliukas ir susukamas į plokščią duoną. Į jo vidurį dedama įvairių įdarų. Viskas priklauso nuo jūsų pomėgių! Pagal šį receptą onigiri centre yra vyšninių pomidorų gabalėlių, sumaišytų su sriracha padažu ir varške!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir varškės sūriu Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite druską, cukrų ir ryžių actą.

Žingsnis 2

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir varškės sūriu Žingsnis 2
Paimkite puodą ir jame išvirkite ryžius. Tam į puodo dugną sudėkite nuplautus ryžius ir užpilkite juos vandeniu. Užvirinkite vandenį. Periodiškai maišydami ryžius virkite ant silpnos ugnies 20 minučių, kol jie bus paruošti. Palikite ryžius mirkti vandenyje ir brinkti puode, uždengtame dangčiu, dar 20 min. Likusį vandenį nusunkite per sietelį ir ryžius perkelkite į gilų dubenį. Į ryžius supilkite acto, cukraus ir druskos mišinį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Onigiri su vyšniniais pomidorais ir varškės sūriu Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus supjaustykite griežinėliais, išpjaukite viduriukus ir sumaišykite su varške bei sriracha padažu. Kai ryžiai atvės, suformuokite iš jų rutuliukus ir tada formuokite plokštainį. Į jų vidurį dėkite paruoštą mišinį. Ryžių paplotėlius suformuokite į trikampėlius. Ryžių pyragėlius suriškite vienoje pusėje uždėdami nori jūros dumblių juostelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos