Onygiri su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Onygiri su daržovėmis

Norint pajusti Japonijos atmosferą ir paragauti jos skonių, nebūtina pirkti lėktuvo bilietų. Galite tiesiog pasigaminti tradicinių šios šalies patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Tai rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Šiame recepte tai - daržovės. Onigiri įdaras sumaišomas su ryžiais arba dedamas į vidurį visas. Kartais trikampėliai taip pat vyniojami į nori jūros dumblių lapus, salotų lapus arba kumpį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onygiri su daržovėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite nori lapus ir sumaišykite juos su ryžiais bei sezamo sėklomis. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Onygiri su daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas ir imbiero šaknį sutarkuokite smulkia tarka. Apkepkite jas keptuvėje su augaliniu aliejumi. Tada iš ryžių suformuokite rutuliukus, tada - tortilijas, į kurių vidurį dėkite įdarą. Uždenkite kita plokštainiu ir suformuokite onigiri apskritimą.

Žingsnis 3

Onygiri su daržovėmis Žingsnis 3
Patiekite onigiri su daržovėmis lėkštėse, papuošę žaliaisiais svogūnais ir aštriu padažu pagal skonį. Prie patiekalo taip pat patiekite sojų padažą ir valgymo lazdeles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos