Originali manų kruopų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Originali manų kruopų košė

Manų košė yra gana paplitęs patiekalas, iš kurio verdami ir vaikai, ir suaugusieji. Košė padengia skrandžio ir žarnyno gleivinę, todėl organizmas ją lengvai virškina. Norint suteikti manų košei originalų skonį, šiame recepte naudojama kakava ir šokoladas. Manų kruopų košė įgauna gražaus deserto išvaizdą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Originali manų kruopų košė Žingsnis 1
Į du dubenėlius supilkite 1,5 šaukšto manų kruopų ir 1,5 šaukšto cukraus, o į vieną iš jų suberkite kakavos miltelius. Pieną padalykite į dvi dalis, kiekvieną dalį atskirai supilkite į kiekvieną indą su sausais ingredientais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Originali manų kruopų košė Žingsnis 2
Išvirkite dviejų rūšių manų kruopų košę - baltą ir tamsią, košė neturi būti tiršta. Jei reikia, į kiekvieną puodą įdėkite po gabalėlį sviesto ir gerai išmaišykite, kol jis visiškai ištirps.

Žingsnis 3

Originali manų kruopų košė Žingsnis 3
Košę išpilstykite į lėkštes, pilkite po 2 valgomuosius šaukštus tamsios ir šviesios spalvos košės. Košė turi pasiskirstyti po lėkštes, suformuodama dviejų spalvų apskritimus. Tada dantų krapštuku arba šaukštelio galiuku brėžkite linijas nuo centro iki lėkštės kraštų, kad susidarytų voratinklio raštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, šokoladiniai desertai, manų kruopų košė, receptų knyga, pieno kokteiliai, manų kruopos

Kategorijos