Publikavimo data: 2025-08-18
Originali manų kruopų košė
Manų košė yra gana paplitęs patiekalas, iš kurio verdami ir vaikai, ir suaugusieji. Košė padengia skrandžio ir žarnyno gleivinę, todėl organizmas ją lengvai virškina. Norint suteikti manų košei originalų skonį, šiame recepte naudojama kakava ir šokoladas. Manų kruopų košė įgauna gražaus deserto išvaizdą.
Žingsnis 1
Į du dubenėlius supilkite 1,5 šaukšto manų kruopų ir 1,5 šaukšto cukraus, o į vieną iš jų suberkite kakavos miltelius. Pieną padalykite į dvi dalis, kiekvieną dalį atskirai supilkite į kiekvieną indą su sausais ingredientais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite dviejų rūšių manų kruopų košę - baltą ir tamsią, košė neturi būti tiršta. Jei reikia, į kiekvieną puodą įdėkite po gabalėlį sviesto ir gerai išmaišykite, kol jis visiškai ištirps.
Žingsnis 3
Košę išpilstykite į lėkštes, pilkite po 2 valgomuosius šaukštus tamsios ir šviesios spalvos košės. Košė turi pasiskirstyti po lėkštes, suformuodama dviejų spalvų apskritimus. Tada dantų krapštuku arba šaukštelio galiuku brėžkite linijas nuo centro iki lėkštės kraštų, kad susidarytų voratinklio raštas.
Kategorijos