Originali tuno kesadilija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Originali tuno kesadilija

Jūros gėrybių mėgėjams taip pat siūlomas nuostabus kesadilijos variantas, kuris gaminamas su tunu. Be žuvies, į ją įeina virti kiaušiniai, pomidorai, sūris ir visi jie puikiai dera tarpusavyje skoniu ir harmonija su žuvimi. Turint po ranka paprastai paruoštus produktus, tokią kesadiliją galima paruošti per labai trumpą laiką, jos skonis nenukentės, o patiekalas vis tiek bus sotus ir sotus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali tuno kesadilija Žingsnis 1
Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Tuną išimkite iš skardinės ir sutrinkite šakute. Dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinį ir tuną. Įpilkite majonezo ir viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Originali tuno kesadilija Žingsnis 2
Paruoškite pitą pagal dydį. Didįjį lakštą perpjaukite per pusę, tada dar kartą perpjaukite per pusę. Sulenkite per pusę, kad lakštai nesušlaptų. Surinkite kesadiliją. Kiaušinio, sūrio ir tuno mišinį užtepkite ant pitos. Ant viršaus uždėkite pomidorus ir uždenkite antru lakštu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos