Originali tuno kesadilija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Originali tuno kesadilija

Jūros gėrybių mėgėjams taip pat siūlomas nuostabus kesadilijos variantas, kuris gaminamas su tunu. Be žuvies, į ją įeina virti kiaušiniai, pomidorai, sūris ir visi jie puikiai dera tarpusavyje skoniu ir harmonija su žuvimi. Turint po ranka paprastai paruoštus produktus, tokią kesadiliją galima paruošti per labai trumpą laiką, jos skonis nenukentės, o patiekalas vis tiek bus sotus ir sotus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Originali tuno kesadilija Žingsnis 1
Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Tuną išimkite iš skardinės ir sutrinkite šakute. Dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinį ir tuną. Įpilkite majonezo ir viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Originali tuno kesadilija Žingsnis 2
Paruoškite pitą pagal dydį. Didįjį lakštą perpjaukite per pusę, tada dar kartą perpjaukite per pusę. Sulenkite per pusę, kad lakštai nesušlaptų. Surinkite kesadiliją. Kiaušinio, sūrio ir tuno mišinį užtepkite ant pitos. Ant viršaus uždėkite pomidorus ir uždenkite antru lakštu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, quesadilla, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos