Publikavimo data: 2024-05-26
Originali tuno kesadilija
Jūros gėrybių mėgėjams taip pat siūlomas nuostabus kesadilijos variantas, kuris gaminamas su tunu. Be žuvies, į ją įeina virti kiaušiniai, pomidorai, sūris ir visi jie puikiai dera tarpusavyje skoniu ir harmonija su žuvimi. Turint po ranka paprastai paruoštus produktus, tokią kesadiliją galima paruošti per labai trumpą laiką, jos skonis nenukentės, o patiekalas vis tiek bus sotus ir sotus.
Žingsnis 1
Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Tuną išimkite iš skardinės ir sutrinkite šakute. Dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinį ir tuną. Įpilkite majonezo ir viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pitą pagal dydį. Didįjį lakštą perpjaukite per pusę, tada dar kartą perpjaukite per pusę. Sulenkite per pusę, kad lakštai nesušlaptų. Surinkite kesadiliją. Kiaušinio, sūrio ir tuno mišinį užtepkite ant pitos. Ant viršaus uždėkite pomidorus ir uždenkite antru lakštu.
Kategorijos