Originalios jautienos kepsnio salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Originalios jautienos kepsnio salotos

Turtingas šių salotų produktų rinkinys leis jums paruošti originalų šventinį patiekalą arba draugišką šventę. Padaže susipina mėsos, kaparėlių, ančiuvių skonis su švelniu kreminiu sviesto ir trynių akcentu. Pomidorai, rukola suteikia jam gaivumo. Padaže esantis vyno actas suteikia malonios rūgštelės. Nors patiekalui paruošti nereikia daug laiko, paprastai jis pretenduoja į pagrindinę vietą ant stalo.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalios jautienos kepsnio salotos Žingsnis 1
Apibarstykite nugarinę druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kepkite alyvuogių aliejuje ir svieste, kol paruduos. Dėkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 2

Originalios jautienos kepsnio salotos Žingsnis 2
Ančiuvius ir kaparėlius supjaustykite kuo smulkesniais griežinėliais. Pomidorus padalykite į dvi dalis.

Žingsnis 3

Originalios jautienos kepsnio salotos Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į išplaktus trynius lėtai supilkite ištirpintą sviestą, tada vyno actą, druską ir pipirus, paruoštus ančiuvius ir kaparėlius. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos