Publikavimo data: 2024-05-20
Originalios jautienos kepsnio salotos
Turtingas šių salotų produktų rinkinys leis jums paruošti originalų šventinį patiekalą arba draugišką šventę. Padaže susipina mėsos, kaparėlių, ančiuvių skonis su švelniu kreminiu sviesto ir trynių akcentu. Pomidorai, rukola suteikia jam gaivumo. Padaže esantis vyno actas suteikia malonios rūgštelės. Nors patiekalui paruošti nereikia daug laiko, paprastai jis pretenduoja į pagrindinę vietą ant stalo.
Žingsnis 1
Apibarstykite nugarinę druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kepkite alyvuogių aliejuje ir svieste, kol paruduos. Dėkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 2
Ančiuvius ir kaparėlius supjaustykite kuo smulkesniais griežinėliais. Pomidorus padalykite į dvi dalis.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į išplaktus trynius lėtai supilkite ištirpintą sviestą, tada vyno actą, druską ir pipirus, paruoštus ančiuvius ir kaparėlius. Išmaišykite.
Kategorijos