Publikavimo data: 2024-06-16
Originalios krevetės, marinuotos sojų padaže ir česnakuose
Krevetės ne veltui laikomos neįkainojama jūros dovana. Iš tiesų jose yra dešimt kartų daugiau makro- ir mikroelementų nei mėsoje. Be to, jos yra mažai kaloringas produktas, tačiau joms kalorijų nereikia, nes jos prisotina organizmą visomis reikalingomis medžiagomis ir be angliavandenių. Šis marinuotų krevečių receptas nepakartojamas greitumu - vos 15 minučių veiklos virtuvėje.
Žingsnis 1
Sumaišykite sojų padažą su dviem skiltelėmis česnako, prieš tai jį susmulkinę. Šiame mišinyje krevetes marinuokite 15 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite likusį česnaką ir tris minutes kepkite krevetes. Sudėkite jas į lėkštę. Į marinatą įpilkite citrinos sulčių, druskos, kalendros ir aitriosios paprikos, užvirinkite ir supilkite ant krevečių. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos