Originalios krevetės, marinuotos sojų padaže ir česnakuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Originalios krevetės, marinuotos sojų padaže ir česnakuose

Krevetės ne veltui laikomos neįkainojama jūros dovana. Iš tiesų jose yra dešimt kartų daugiau makro- ir mikroelementų nei mėsoje. Be to, jos yra mažai kaloringas produktas, tačiau joms kalorijų nereikia, nes jos prisotina organizmą visomis reikalingomis medžiagomis ir be angliavandenių. Šis marinuotų krevečių receptas nepakartojamas greitumu - vos 15 minučių veiklos virtuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalios krevetės, marinuotos sojų padaže ir česnakuose Žingsnis 1
Sumaišykite sojų padažą su dviem skiltelėmis česnako, prieš tai jį susmulkinę. Šiame mišinyje krevetes marinuokite 15 minučių.

Žingsnis 2

Originalios krevetės, marinuotos sojų padaže ir česnakuose Žingsnis 2
Įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite likusį česnaką ir tris minutes kepkite krevetes. Sudėkite jas į lėkštę. Į marinatą įpilkite citrinos sulčių, druskos, kalendros ir aitriosios paprikos, užvirinkite ir supilkite ant krevečių. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos