Publikavimo data: 2024-06-15
Originalios rūkytos skumbrės salotos su daržovėmis ir grybais
Skumbrės filė salotos su bulvėmis, kiaušiniais, sūriu ir žaliaisiais svogūnais yra originalaus skonio. Rūkyta silkė patiekalui suteikia pikantiškumo ir subtilių dūmo natų, o žalumynai - gaivumo. Apskritai ją paruošti nėra sudėtinga, taip pat joje galima keisti ar pridėti ingredientų variantų, nuo to ji netaps prastesnė. Be to, tokį patiekalą galima paruošti šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Į lėkštę pirmuoju sluoksniu sudėkite tarkuotas bulves ir aptepkite jas majonezu. Tada sudėkite smulkiai supjaustytą skumbrę ir žaliuosius svogūnus. Trečiasis sluoksnis - pjaustyti grybai ir majonezas.
Žingsnis 2
Kaip priešpaskutinį sluoksnį paskleiskite stambiai tarkuotus kiaušinius ir aptepkite juos majonezu. Ant kiaušinių suberkite smulkia tarka sutarkuotą sūrį.
Kategorijos