Publikavimo data: 2024-09-17
Originalios žuvies salotos
Žuvies salotos gali tapti visaverte vakariene, jei pridėsite gerai žinomą garnyrą - makaronus. Kad būtų patogiau, naudokite nedidelio dydžio produktus, pavyzdžiui, kriaukles. Norėdami išsirinkti gerus makaronus salotoms, atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Kriauklės turėtų būti šviesiai geltonos arba kreminės vienodos spalvos. Taip pat neįprastas salotų ingredientas yra šaltai rūkyta žuvis. Toks terminis apdorojimas naudingas, nes žuvis išlaiko visas naudingąsias medžiagas.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Obuolį supjaustykite 1,5 cm storio kubeliais. Susmulkinkite salierą ir žaliąjį svogūną. Skumbrę supjaustykite nedideliais gabalėliais šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į gilią lėkštę sudėkite virtas kriaukles. Į jas sudėkite rūkytos žuvies gabalėlius, obuolį, salierą ir svogūną. Užpilkite lėkštės turinį majonezu, papuoškite ir nustebinkite svečius.
Kategorijos