Publikavimo data: 2024-06-15
Originalūs kokosų miltų blyneliai
Šis tradicinis rusų, vokiečių ir Kaukazo virtuvių patiekalas gaminamas visur. Žinios, kaip kepti blynus, visada pravers ir padės šeimininkei įvairiose situacijose. Jie greitai iškepa, todėl yra puikus pasirinkimas greitiems, sotiems ir sveikiems karštiems pusryčiams. Blynus galima gaminti iš įvairių miltų, o rezultatas kaskart nustebins jūsų šeimą. Kokosų miltai patrauklūs, nes juose mažai angliavandenių.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir druską, gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps. Nuolat maišydami dalimis suberkite miltus.
Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite alyvuogių aliejų ir palaukite, kol jis įkais. Į karštą aliejų šaukštais pilkite tešlą ir kepkite blynelius pakaitomis iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Kategorijos