Originalus rizotas multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Originalus rizotas multicooker keptuvėje

Šis patiekalas originalus tuo, kad jame naudojami konservuoti tunai. Jis suteikia rizotui malonią tekstūrą ir skonį. Pridėjus daržovių, vištienos sultinio, prieskonių, skonis tampa sodresnis ir ryškesnis. Rizotto gaminimas multicooker keptuvėje, tiesą sakant, užima nedaug laiko. O ingredientai nereikalauja didelių finansinių išlaidų.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalus rizotas multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir susmulkinkite pomidorus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Originalus rizotas multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Ištepkite multicooker indą alyvuogių aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite įjungę režimą "Kepti". Palaipsniui į svogūnus sudėkite morkas, paprikas ir pomidorus. Tada - smulkintą tuną. Viską kepkite apie 5-7 minutes, nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Originalus rizotas multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Supilkite ryžius į multicookerį, supilkite sultinį, druską ir pipirus, išmaišykite. Uždarykite dangtį, įjunkite "Ryžių" režimą 15-20 minučių ir virkite, kol pasigirs garsinis signalas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos