Publikavimo data: 2024-05-25
Originalus rizotas multicooker keptuvėje
Šis patiekalas originalus tuo, kad jame naudojami konservuoti tunai. Jis suteikia rizotui malonią tekstūrą ir skonį. Pridėjus daržovių, vištienos sultinio, prieskonių, skonis tampa sodresnis ir ryškesnis. Rizotto gaminimas multicooker keptuvėje, tiesą sakant, užima nedaug laiko. O ingredientai nereikalauja didelių finansinių išlaidų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir susmulkinkite pomidorus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ištepkite multicooker indą alyvuogių aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite įjungę režimą "Kepti". Palaipsniui į svogūnus sudėkite morkas, paprikas ir pomidorus. Tada - smulkintą tuną. Viską kepkite apie 5-7 minutes, nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Supilkite ryžius į multicookerį, supilkite sultinį, druską ir pipirus, išmaišykite. Uždarykite dangtį, įjunkite "Ryžių" režimą 15-20 minučių ir virkite, kol pasigirs garsinis signalas.
Kategorijos