Originalus rūkytos lašišos terinas su kreminiu įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Originalus rūkytos lašišos terinas su kreminiu įdaru

Minimalus produktų kiekis ir maksimalus malonumas bei nauda - tai tinka rūkytos lašišos žuvies terinai su kreminiu įdaru. Jis ne tik gražiai atrodo, bet ir yra labai rafinuoto skonio ir maistingųjų medžiagų turtingas užkandis. Pati lašiša yra supermaistas ir omega riebalų bei neįkainojamų vitaminų ir mineralų šaltinis. Atkreipkite dėmesį į šį puikų patiekalą šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Originalus rūkytos lašišos terinas su kreminiu įdaru Žingsnis 1
Stačiakampį indą uždenkite maistine plėvele. Lašišos griežinėlius uždenkite ant formos dugno ir šonų.

Žingsnis 2

Originalus rūkytos lašišos terinas su kreminiu įdaru Žingsnis 2
Likusią lašišą susmulkinkite į maltą mėsą. Sudėkite smulkintas petražoles ir grietinėlės sūrį. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Originalus rūkytos lašišos terinas su kreminiu įdaru Žingsnis 3
Į formą su lašiša sudėkite sūrio mišinį, šiek tiek sutankinkite ir uždenkite kabančiais žuvies gabalėliais. Uždenkite formą maistine plėvele ir 3-4 valandas laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos